Langbord med skjult udtræk og runde ben

Perfekt til et afsnit af hammerslag, eller måske kender du typen, helt sikkert noget på DR om god stil, med underlægningsmusik fra jazz genren.

Langbord med udtræk i begge ender. Bordplade med sildebensmøsnter, af egeparket på birkekrydsfiner i møbelkvalitet. Bordbenene er drejet i bøgetræ. Under bordpladen skjuler sig udtræk så bordet kan udvide sig fra 2 til 3 meter i længden. Bordet forbliver hele tiden 90 centimeter bredt. Spisebordet er overfladebehandlet med mange lag olie.

Håndbygget i København nordvest, efter mål og ønsker. Så det passer ind i Peter og kæresten’s lækre lyse lejlighed på Østerbro, i fint selskab med Hans Wegner, Arne Jacobsen og Charles & Ray Eames.

Se bordet i fuld flour på 3 meter med tillægsplader på Insta lige her…

6 replies
  • stefan
   stefan says:

   Tak Allan!
   Sådan som det står her, med tillægsplader, egetræsparket og de her ben, koster sådan et bord 17.500kr. Jeg kan også tilbyde røget eg, eboniseret eg, og valnød. Andre træsorter har jeg ikke undersøgt, men mon ikke jeg kan finde en løsning.

   Alt godt,
   Stefan

   Svar
  • stefan
   stefan says:

   Hej Katrine, det kommer lidt an på hvilket understel/ben der skal nedenunder bordpladen, slutbehandling og lign. Cirka et sted mellem 15 og 20.000 kroner. Ring på 61708718 eller skriv en mail hvis du vil forbi værkstedet og snakke mere om idéen.

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *